Utbytesstudent Boise, Idaho

Park City

Kategori: I USA

Precis hemkommen från en helg i SLC. Eller vi var i Park City men det ligger vid Salt Lake City. Vi åkte direkt efter skolan i fredags. Det tog ca 5 timmar men det var en trevlig biltur. Det är så himla vackert här jag kan knappt tro att det jag ser är sant när jag ser det. Sen igår (lördag) så spenderade vi hela dagen vid the finish line, alltså där min v-pappa gick i mål. Han springer och detta lopp var 100 miles. Så de började springa klockan 5 på morgonen i fredags och så igår gick han i mål runt klockan 12.30. Förstår verkligen inte hur han klarade av att springa så länge. 
Så vi satt där i typ 6 timmar. Från att vara jätte varmt till att det blev storm och svin kallt. Det var mindre kul. Mem jag, Sean och Naomi gjorde allt för att hålla oss roade och det gick ganska bra.
 
Annars i helgen så mådde jag ganska dåligt för jag fick hemlängtan för första gången. De senaste dagarna har det hänt väldigt mycket. Och det böev lite för mycket så jag klarade inte riktigt av det. Det är svårt, för jag känner att jag verkligen kan prata med min familj (speciellt mina syskon) men det är ändå inte samma sak som att prata med er där hemma. Men nu har jag börjat få reda på alla mina känslor och tankar så det känns mycket bättre!
 
Det blev iaf en trevlig helg, var spännande att se lite nya lanskap och så. Nu kör jag på bilder. Vi tog 258 stycken på bara 2 dagar... Ska försöka välja ut de bästa.
 
(Just nu är min svenska jätte dålig pga för mycket engelska. Börjar verkligen bli seg i huvudet. Så ber om ursäkt för knasig svenska.)
 
Soet Sean sover
Soet Naomi sov lite också
 
 
 
Det var storm, men sol dör så vackert
 
Park City var också fint
Japp Swede Alley I Park City as coolt
Dennis hälde champange över hela sig när han gick i mål
Titta hur roade och coola vi är med våra kakor
Okej ni får insta bilder nu för kamera bilderna tar så himla lång tid att lägga upp, jobbigt va
Sötnosar vi e
Vitt va
Vi var trötta och kalla igår
Jag var glad i fredags för min säng var så himla bekväm herregud
 
Okej det är allt ni får för den här gången. Nu ska jag göra mig menatalt redo för imorgon. Då börjar skolan igen och detta är första hela vecka vi har i skolan (annars har det bara varit tisdag-fredag).

Kommentarer

  • Håkan säger:

    Jag kan inte riktigt fatta, det är du på bilderna men omgivningen är helt okänd. Jag tror att det börjar gå upp för din favoritmorbror att du skall var over there ända till i vår. Du ser ut att må bra och ha det kul. //Massor av pussar o kramar från Mig till dig!

    2013-09-09 | 11:28:13

Kommentera inlägget här: