Utbytesstudent Boise, Idaho

Finals week

Kategori: I USA

HEJ!! 
Nu är det äntligen fredag! Det har varit en tuff vecka! Vi hade finals så det har varit mycket att göra.
Men nu är det över. Tänkte berätta lite hur detta var här. Det ser självklart olika ut på alla skolor; men så här funera det på min skola.
Varje dag hade vi två klasser i 90 minuter, så dagarna har varit kortare vilket var skönt.
I engelska började vi finals i december då vi skrev en essay om ickevåldsamma demonstationer, dte var svårt men intressant. Fick ett B så jag var nöjd.
I Kör så hade vi tre olika delar, först ett musikteari och historia prov. Det gick okej. Det är väldigt avancerat här i min kör. Det tycker jag dock om, har lärt mig så mycket mer på 5 månader än vad jag gjorde på 4 år i Sverige.
Sen hade vi en del då vi skulle sjunga en kort sång med en partner. Tyvärr blev jag ihop parad med en mindre talangfull kille i min kör, vill inte kasta honom under bussen. Men det kunde gått bättre.
Sen sist hade vi sightfreading, vilket betyder att läsa noter från ett papper och sjunga vad som strår, extremt svårt.Och jag failade totalt. Men det är okej haha.
Detta var då onsdagen, efter detta så hängde jag med Tristan, och vi bara tog det lugnt, efter en stressig dag.
 
Började torsdagen med Sociologi. Hade ett test med 70 frågor, alla var multiple choice så det var lätt. Alltså proven här är svåra, men det är inte alls som i Sverige för det är nästan alltid multipble choice vilket gör det så mycket lättare! 
Efter provet fick jag en mapp med lappar som folk hade skrivit till mig i klassen. Alla var så himla goa och jag grät lite hehe.. Kommer verkligen sakna den klassen, alla människor och läraren var underbar. 
efter detta hade jag Historia. Det var ett svårt test, fick dock ett C så jag är nöjd. Trodde jag skulle faila totalt, men det gick okej ändå. Pluggade ingenting för det så jag är stolt. 
 
Och sedan idag. Hade Teater och Keramik, gjorde absolut ingenting i någon av lektionerna. 
Skulle haft presentation i teater men vi hade inte tid för min grupp (tack gode gud) sen i keramik så städade vi hela lektionen. Skulle egentligen ha fixat det sista på min tekanna men den är borta (!!!)
ÄR SÅ ARG.. 
Istället åt jag lunch med Brooke så det var mysigt. Hon är bäst och vill inte tänka på att lämna henne. Usch...
 
När jag kom hem hade jag fått paket ifrån Sverige vilket gjorde hela min dag, åh tack mamma och pappa och farmor, ni är bäst <<33
 
Imorgon ska jag och min familj till en konst grej, vi ska cykla dit, im excited. Sedan på kvällen ska jag och Brooke ha filmkväll!
Söndag ska jag på röstinspelning med Naomi, Sean, deras kompisar, och Tristan. De behöver röster till en teater de ska sätta upp här i Boise så vi ska hjälpa.
På måndag är det MLK day här så vi är lediga!! Då ska jag hem till Tristan och vi lär sova hela dagen haha.
Sedan på Tistag börjar nya terminen, detta betyder en ny klass, sista terminen på Timberline osv.
 
Alltså vilket långt inlägg de blev haha, ni får några selfies nu hihi
Hej jag idag 
 
NAOMI ÄR TYP DET BÄSTA SOM HÄNT MIG ILY
 

Kommentarer

  • Mamma Lisa säger:

    Åh va roligt att läsa om din vecka. Keep up the good work! Hoppas du hittat tekannan 😜 Puss

    2014-01-17 | 23:12:56
  • Brittis säger:

    Vad otroligt duktig du är! Blir imponerad :)

    2014-01-20 | 08:35:27

Kommentera inlägget här: