Utbytesstudent Boise, Idaho

Bilder omg

Kategori: I USA

Tid här: 20.48
 
Börjar dagens inlägg med en fråga: 

hur stor är skolan?? hur många elever går där? :-) xoxo

Min skola går det ca 1200 elever i. Känns dock som färre, för jag trodde det skulle vara as svårt att komma fram på rasterna, vilket det inte är. Det är 2 våningar med låååånga korridorer. Sen har vi tydligen en till del av skolan där jag aldrig ens varit för jag inte har några klasser där. Men ska gå dit någon dag för att utforska lite.
 
Okej dagen då, vanlig dag egenltigen. Åkte hem till Dimitri och åt lunch. Somnade på historian. Försökte byta från keramik, vilket inte gick, vilket sög. Aja. När jag kom hem var jag ledsen. As ledsen. Hade dock inte hemlängtan så det känns bra. Pratade ut med mamma och pappa, ni är bäst. Sen släpade Kirstin och Naomi med mig till biblioteket här. Den var en varm promenad. Sen stannade vi och åt en väldigt god pizza, på ett ställe som ligger 5 min från vårat hus. Så nu kom jag precis hem. (okej det tog 30 min att ladda upp alla bilder så kom inte precis hem)
 
Och vet ni vad vänner? Jag tog massor av bilder på promenaden! Med en bra kamera till och med!!
So here we go!
Mitt Neighborhood yooo
Dom har ju ett universitet här, som de är extremt stolta över. Älskar att gå igenom campus, känns så himla amerikanskt, precis som på film.
Me and Naomi, knas bild typ
Boise river och berg, alltså jag älskar att bo här omg
Naomi och the river, hon är så go
Bergen igen, man ser dom lite var som när man går/åker runt. Så vackert. Ser fram emot när snön kommer.
Naomi
Och min v-mamma Kirtsin
Och sist men inte minst, pizzan! Nu ska jag nog titta lite på tv. Har inte gjort det sen jag kom hit haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En sämre dag

Kategori: I USA

Idag var en jobbig dag. Tråkigt schema, och världen var lite emot mig. Började med kör, hyfsat kul. Dock är det svårt för jag kan ju musikteori och historia men jag har 0 koll på engelska. Men jag lär mig under ett tag, hoppas bara läraren förstår detta, vilket jag tror han gör för han är bäst!
På Amrican History var det okej, långtråkigt, men läraren är skön. Så himla jobbigt att bara sitta och lyssna i 2 timmar. Efter detta så pratade jag med en kille som heter Filip som kommer i från schweiz, tänkte att jag kunde äta lunch med honom och en annan kille (som jag inte minns namnet på). För jag ville prova på att äta i matsalen. Så jag betalade för min mat och så börjar den amerikanska kille gå ut, alltså ut ur skolan. Och så tänkte jag att jaha trevligt att äta ute liksom. Men så går han över vägen och in till en kyrka! Så då visar det sig att alla Mormoner i våran skola samlas och äter i kyrkan. Alltså det var väll en trevlig upplevelse, människorna var trevliga och så, men kommer antagligen inte äta lunch där igen. Känns inte riktigt som min grej att äta i en kyrka. Så Sean sa att vi skulle bestämma en plats vi träffas på när vi ska till Dimitri. 
Vet inte om jag tycker om att äta där eller inte dock, känner mig otrevlig för alla går ju bara och tar mat ifrån kylen. Men jag vänjer mig nog snart. 
 
Efter lunchen hade jag keramik, usch. Okej, jag ska byta den klassen helt klart. Kommer inte klara av ett helt år. Jag är  ingen konstnärlig person det säger jag bara. Men nu har jag provat iaf. Så nu har jag ett möte bokat tills imorgon så då ska jag se vad det finns för alternativ till att byta till något annat. 
 
Efter skolan gick vi hem igen i denna hetta, det var hemskt. Verkligen. 
 
Nu ska jag lyssna på Håkan och bara tänka lite. Behöver egentid. Har så mycket på hjärnan nu.
 
Såhär ser det ut när vi går hem. Tråkig väg. Men bakom träden till höger är alla berg, as fint. Svårt att fota dock men sla göra dte i helgen I promise!
 

andra dagen

Kategori: I USA

 Tid här: 6.55pm
 
Andra skoldagen är nu avklarad! Jobbigt att gå upp imorse pga ångest över skolan och sånt där. Men jag klarade mig över det steget och tog mig till skolan. Och ja, detta var ett problem för mig i sverige. Som jag ofta inte pratar om. Men det är ju mest släkt som läser detta. Men jag måste säga att jag är stolt över mig själv att jag gick till skolan! Och det visade sig att skoldagen blev bra tillslut! 
 
Första lektionen var engelska. Segt i 2 timmar. Men läraren är bra, intressant att lyssna på honom av någon okänd anledning. Sedan var det Sociology. Alltså åh vad jag älskar den klassen. Ska bli så kul. JAg som älskar sånt, passar mig! Läraren är också bra! Jätte rolig och chill. Vi ska åka på fieldtrip och grejer. 
Efter detta var det då lunch. Då åkte jag, Sean, Austin och någon tjej som som hette Destiny (?) hem till Dimitri och vi åt där. Det är tydligen något de gör varje dag. Så jag antar det är bra. Tror dock jag ska stanna i skolan och äta någon dag. För jag vill ju uppleva dte också! 
 
Efter lunchen var det iaf teater. Åh vad kul det var.
Älskar mitt schema på Onsdagar! 
Och det var lite roligt. För vi körde en "lek" och så var det min tur. Så alla satt i en cirkel. Och jag stod i mitten. Och så råkade bli så att jag sa att jag var utbytesstudent från Sverige. Och då började alla applådera. Och jag bara stod där och tittade. Det var kul men pinsamt.
 
Och efter detta. Så kommer kommer en kille fram till mig och ba "hey Felicia" och då säger jag tjabba! På svenska! Hahaha det var så Lustigt!! Bad om ursäkt och han bara okej och gick! Men vi alla gör ju misstag ;)
 
Efter teatern hämta jag min enda bok under hela året. Den väger typ 2 kg, men behöver den inte i skolan heller så slipper släpa! Sen gick jag och Sean hem. Det var varmt och as jobbigt. Tog ca 40 min i 35 graders värme. 
 
Nu skypar jag med Andreas igen och det är trevligt. TOG BILDER IDAG OCKSÅ!!! Så HÄR FÅR NI!
Suddig bild på Austin och korridoren. Han är rolig han.
Våran cafeteria. Den är as cool.
The hallway
Och själva skolan utifrån. Den är så fin!
 
Och ja jag tog bilderna med mobilen, där av kasst bildkvalité
 
 
 
 

The play

Kategori: I USA

Igår kväll kom vi hem runt 11pm, så jag gick och la mig på en gång. Teatern var väll sådär. Fattade inte så mycket, men det gjorde inte Sean heller så var inte ensam om det haha.
 
Om ca 20 min kommer Dimitri och hämtar mig och Sean och kör oss till skolan. Det kommer vara sättet jag tar mig dit (så länge dom 2 inte är ovänner haha!!). Sen möter jag upp Nora.
 
På lunchen eller rasten idag så ska jag ta bild till mitt School ID och sen måste jag hämta mina böcker, annars komer mina lärare bli sure imorgon!
 
Känner mig tyvärr redan skoltrött. Ingen kul känsla alls. Men jag hoppas på att det blir bättre om någon vecka när jag börjat komma in i allt och får vänner. 
 
Och förslåt så hemskt mycket för att jag är så dålig på att lägga ut bilder. Men helt ärligt så har jag kanppt tagit några! Men ska bli bättre! Både för er och min skull!!

First day of school

Kategori: I USA

Okej, vet inte riktigt om detta kommer bli ett långt eller kort inlägg, beror lite på hur mycket jag orkar skriva. 
 
Dagen var väldigt intressant. Mycket att ta in, nya människor, och mycket annorlunda helt enkelt. Men dagen flöt på förvånadsvist bra. Hade dock bara halvdag så det gick fort.
 
Men klockan 7.30 imorse så var jag i skolan. Där mötte jag upp Nora som är min så kallad "amdassadör". Hon gick med mig till min första class och vi pratade lite. Först hade jag engelska, det känns väll sådär, men jag måste ju ha det. Svårt att hänga med men det blir lättare! Efter detta mötte Nora upp mig och vi gick till kören.
 
Där träffade jag en jätte trevlig kille som hette Jessie, som kom fram till mig när jag stod ensam. Vi råkade ändå hamna bredvid varandra så jag hade någon att prata med. Dom i kören var även jätte duktiga! Så himla kul att vara i en kör igen där folk faktiskt kan sjunga och det är proffisionellt! Lärarren var även jätte trevlig! 
 
Efter detta hade jag sociology, det känns kul. Är väldigt intresserad av samhället och så, så det ska bli spännande. Efter detta hade jag American History, vet inte vad mer jag behöver säga. Inte sådär jätte kul men måste ju också ta den kursen. Dessutom ska vi gå igenom massor som jag gjorde i Sverige förra året. Fast här blir det väll anatgligen så att man ser allt ifrån USAs perspektiv.
 
Sedan hade jag thater, kul. Ska också bli spännande. Grejen var ju den att idag hade vi bara 30 mins lektioner och inga raster eller lunch pga kort dag så hann knappt känna efter. Så det börjar på riktigt imorgon.
Sist men inte minst så hade jag keramik. Känns inte så jätte kul just nu, för jag är inte så konstnärlig av mig. Men jag vill ge det en chans iaf, så vi får se.
 
Imorgon har jag block day. Så då har jag bara 1st, 3rd och 5th period. Och då är varje lektion 2 timmar lång. Så det lär bli ganska segt. Mem vi får se. På torsdag så har jag då 2nd, 4th och 6th period, med 2 timmar långa lektioner. Sen på fredag är det som vanligt med alla classes med bara en timmes lektioner. Komplicerat huh?
 
Vi slutade 12.06 och då åkte jag med Sean och Austin hem till Dimitri. Vi hängde lite där, kollade mest på på deras galna beteende. Men det var kul! Känns bra att jag redan har något att göra feter skolan! Och att jag ens får följa med. Liksom ensam brud haha.
 
Okej detta blev ett väldigt långt inlägg, men måste säga att det var skönt att skriva av sig efter en så lång och intensiv dag!
 
Ikväll ska vi på shakespeare festival och se någon play (börjar redan tappa svenska ord!!). Det är ute och det ska tydligen åska.. Så kul! 
 
Ni får nöja er med en google bild på min skola som ja säkert redan lagt ut. Men har varit så dålig på  att ta bilder :( ska bli bättre på det!
 
 

Tjabba

Kategori: I USA

Seg dag idag, suttit på mitt rum mycket idag, ganska skönt ändå. SKypade med Andreas (han som jag hade sällskap med på planet). Det var trevligt, så skönt att prata med någon som  vet vad man är med om. Pratade även med mamma och pappa på telefon. Det var också trevligt.
Kände att jag var så ledsen imorse när jag vaknade, men efter att ha pratat med alla så blev jag på mycket bättre humör. Är fortafarande sjuk och det är så jobbigt, speciellt när det är så varmt ute. Och detta har ju gjort att jag inte orkar göra så mycket heller.
 
Imorgon börjar då skolan. Är faktiskt inte speciellt nervös. 
Kanske för att jag ska möta upp en tjej innan skolan börjar som ska visa mig runt hela veckan. Någon grej som min skola har för nya elever. Och det känns ju bra. Även fast Sean och hans kompisar också går där. Men nu kommer jag ju faktiskt ha flera alternativ haha. 
 
Igår så var några goda vänner till familjen här. Det var ganska roligt, för dom var så himla tokiga. Skrattade mycket. Sen så åkte jag och Kirstin runt lite och hon visade mig Naomis skola, som ligger ca 30 min ifrån vårat hus. Måste vara jätte jobbigt, med tänka på att jag och Sean bara har 10 min till våran! Men det var kul att se lite andra neighborhoods. 
 
Skenet e på topp även fast denna förkylning tar livet av mig 
 

Lazy

Kategori: I USA

Tid här: 1.30pm
 
Igår och idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Har mest tagit det lugnt för jag har blivit förkyld. Verkar som det är ganska vanligt bland utbytesstudenter ca en vecka efter man kommit fram. 
Antagligen för att det är så varmt ute och kallt inne iaf. Det suger.
 
Igår städade jag iaf, bakade muffins och diskade. Mår lätt dåligt när jag inte gör något så det kändes genast bättre när jag gjorde något. Senasre på kvällen skulle jag min v-mamma Kirstin och Naomi iväg och titta på någon föreställning för de kände 2 av personerna som var med. Men vi fick inte komma in för jag och Naomi inte var över 21. Så vi hyrde en film istället. Gick oh la mig efter typ halva. Har varit så trött se senaste dagarna. Inte så konstigt egentligen.
 
Idag gick jag upp vid halv 11 och då åkte jag, Sean och Kirstin och handlade mat. Intressant att se en amerikansk mataffär. Det var stort och de hade så himla mycket konstigt. 
 
Ikväll kommer några av familjens kompisar hit tror jag. Innan dess ska jag städa mitt badrum, det är min "söndasuppgift", skulle man väll kunna kalla det. 
 
Boise river som åker igenom hela Boise. Så himla vackert med bergen i bakgrunden också.
Jätte dåligt bildkvalite, men vi har ett zoo här och för 2 kvällar sedan när vi skulle till Downtown så stack två giraffer upp. En trevlig överraskning! Mitt i ett bostadsområde också så det såg så roligt ut.
 
 
 
 

Friends

Kategori: I USA

Tid här: 15.55pm
 
Har precis kommit hem efter att ha varit med Sean och tre av hans kompisar. Det var trevligt och vi var där i några timmar. Känns bra att prata med lite människor också, för jag känner mig lite smått ensam och får lite hemlängtan när jag inte gör något. Så det var kul att komma ut lite.
 
Det var väldigt amerikanskt allting, de 2 tjejerna som var med pratatde extremt mycket skit och det var mycket drama. Så lite intressant att lyssna på. Sen åt dom väldigt mycket kakor. Och vi var då hemma hos Dimitri, som bodde i ett extremt stor amerikanskt hus, och alla gick och tog mat och satt på diskbänken utan att fråga. Skulle typ aldrig hända i Sverige. Men det var kul. 
Dom ska även gå i samma årskurs som mig, och dom har berättat och varnat om massor av människor för mig så jag inte hamnar i fel kretsar. Känns väll också lite bra.
 
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men ska nog antagligen bara umgås med familjen. Känns faktiskt lite tråkigt, för dom frågar mig vad jag vill göra, och jag har ingen aning. Jag vet ju inte vad som finns att göra här. Så vi stannar mest hemma då. Vill ju ut och göra saker. Men det blir nog antagligen bättre när jag börjat skolan. 
Dom jag var med idag har nämligen pratat om lite ställen de vill ta mig till, så det blir nog bra iallafall.
 
 

Classes

Kategori: I USA

Idag har jag varit i skolan och regristrerat mig. Är as nöjd med mitt schema! Kommer vara så najs. Detta kommer då vara mitt schema:
 
1st period- English 7.50-8.49
2nd period- Choir A Capella 8.54-9.55 (So excited!) 
Break 9.55 to 10.10
3rd period- Sociology (1st semester) Video Broadcasting (2nd semester) 10.10-11.09
4th period- US History 11.14-12.13
Lunch 12.13-12.53
5th period- Theater Arts 12.53-1-52
6th period Ceramics 1.57-2.56 
 

Alltså tiderna är ju så himla konstiga här haha, men det kommer gå bra.
Är iaf jätte nöjd, och trodde då aldrig i hela mitt liv att jag skulle ta keramik. 
Men läraren ska tydligen vara jätte bra och det verkar lite kul!
 
Annars idag har jag pratat med min familj mycket och bara tagit det lugnt. Snart ska vi iväg för att handla lite och Sean ska visa mig skateparken de har här. 
 
Känner att det är så himla mycket att ta in just nu, allting är så annorluna men det går bra. Är så himla bra här. Verkligen. Bättre än jag någonsin kunnat tro. Och jag är så glad och lättad över att det känns så. Allting känns konstig och svårt, men jag har ju bara varit här i en dag så det är ju inte konstigt! Får bara ta det lugnt nu och smälta allt så ska det nog gå bra! 
 
Nu blev det ett långt inlägg, men det känns skönt att skriva lite. Hoppas alla har det bra i Sverige!
Här har ni två panorama bilder på mitt hus och rum ( därför de ser lite knasiga ut)
 
 
Är så himla nöjd med min placering, Boise är så himla fint. Skolan är så fin (extremt amerikanskt). Familjen är ur gulliga och ja. Det är bra här. Puss på er
 

Crazy day

Kategori: I USA

Nu är klockan 8.40pm här och jag är dödstrött. sitter i mitt alldeles egna sovrum redo för att sova. Jag verkligen älskar det här! Boise är så himla mysigt, och familjen också. 
Åkte till the mall med mina värdsyskon och min värdbrors kompisar. Alltså helt galet hur dom kör här. Helt sjukt att 16 åringar får ha körkort egentligen. Men ja det var en upplevelse iaf. Imorgon ska jag till skolan för att registreras. Så nu ska jag sova innan jag typ dör på riktigt. 

SLC

Kategori: I USA

Nu sitter jag på flygplatsen i Salt Lake City. Mitt plan går om lite mer än 2 timmar så jag passar på att blogga. Hade väldigt trevligt sällskap hit av en kille som hette Andreas som också skulle till Idaho. Han skulle dock till ett helt annat ställe så han har redan åkt. Men måste säga att den 5 timmar långa flygresan gick extremt fort med sällskap.

Just nu känner jag mig bara nervös och glad. Och massor av andra konstiga känslor. Tror jag börjar förstå att jag ska stanna här i 10 månader. Det är ju nu allting börjar på riktigt! Ska bli så spännande att träffa min familj, är dock extremt nervös, men är övertygad om att det kommer gå bra ändå!

Men måste säga det, att det märks stor skillnad på folket här och i NY. Detta är verkligen amerikanskt! Och det tycker jag bättre om. Lustigt egentligen hur det kan vara så annrolaunda, även fast det är i samma land. 

 

Ni får nöja er med en bild ifrån igår, för jag har ingen sladd just nu så kan inte lägga ut nya bilder

 

New York day 2

Kategori: I USA

Åh dagen har varit bra. Men usch vill verkligen åka härifrån nu. Sista timmen idag gick jag bara och vänta på att få åka till hotellet. Idag har vi iaf besökt, Staten Island, Soho, Brooklyn, Wall Street och Ground Zero. Vi blev avsläppta på Soho och strosa runt där i 4 timmar typ. Gick även en snabbis till China Town. Seg dag egentlogen. Men har lärt mig mycket.
 
 
Första parken i NYC
 
 
Hela gruppen, jag står där i mitten med dålig hållning :)
Fin fin utsikt
Alla vi svenska brudar
Och sist men inte minst, världens godaste hamburagre. alltså ni kan inte förstå hur gott detta var!!
 
 
 

New York day 1

Kategori: I USA

Sitter nu på hotellet efter en hel dag i NYC. 10 timmar blev det och dagen har gått så himla fort! Orkar inte riktigt berätta om alla ställen besökt, men några var iaf Time Square, Central Park, Rockafeller, sedan gick vi även över 2 timmar på Victoria's secret och forever 21 haha! 
 
Kör på bilder nu!
Hanna och Emilie på bussen på väg in till stan. 
Nathalie och Emilie när vi kommit fram, dessa två jag delar rum med också!
Någon slags sjö i Central Park
Vi gick på the high line, som jag verkligen velat åka till! Och nu fick jag äntligen gå där och de var så himla fint!
Brudarna, dock var det 2 till som inte syns
Vi svenska tjejer som är här just nu -Emilie som tog kortet. Drog med alla till en diner som jag brukade äta på förra året när jag var i New York, de har verkligen bästa maten någonsin.
 
Har ett par helt ok bilder till men orkar inte lägga upp dom för då måste jag vända på dom, och det är ju sååå jobbigt. Nu ska vi iaf snart på ett möte, jag skulle faktiskt vela sova nu. För jag är verkligen inte van vid tiden här (klockan är endast 7.30pm). Men efter mötet bilr det sova för att vara redo inför sista dagen imorgon!
 
 
 
 
 
 

Framme

Kategori: I USA

Nu är klockan 11 på kvällen här och vi har precis kommit till hotellet. Är verkligen jätte trött så ska nog gå och lägga mig på en gång. Himla skönt att vara framme iallafall, och jag är taggad inför imorgon! För då blir det New York!!

Bor tillsammans med Nathalie och Emelie som jag rest med hela dagen.

London

Kategori: Inför USA

Nu är jag i London. Allt känns bra och jag fick tag på wifi. Träffade även tre andra tjejer på Arlanda som är super trevliga. Skönt med sällskap. Nu är det bara den långa resan kvar. Kommer antagligen gå fort.

Juicy water omg det är så gott

Arlanda

Kategori: Inför USA

Nu är jag på Arlanda och är redo att åka. Har dock inte sagt hejdå till mamma och pappa ännu, vilket antagligen kommer vara hemskt. Men det är ju sånt man får ta.
Det slutade med att väskan väger runt 22kg och hanbagaget väger runt 6kgfick med mig allt jag ville ha med vilket känns as bra! Jag är så nervös nu så det känns som jag ska gå sönder. Men allt känns så jävla kul, för dagen är ju faktiskt här nu!!

Bild ifrån Varberg, känner mig lite sådär. Jag är bara redo att ta in hela världen. Och mina armar står öppna för allt nytt och fantastiskt som jag kommer uppleva .

1 dag kvar!

Kategori: Inför USA

Hej hallå!
Bloggandet har inte varit så där jätte bra de senaste dagarna, jag vet. 
Men det har verkligen varit fullt upp. Har helt enkelt inte haft tid för bloggen. 
Har umgåtts med kompisar. Sagt massor av hejdå. Jätte jobbigt.
Men just nu försöker jag bara vara samlad, inte gråta och tänka positivt.
JAG SKA JU FÖR TUSAN TILL USA!!
 
Nu ska jag bara säga hejdå till mamma och pappa, och självklart världens bästa Hilda.
Kommer vara värts av allt. Men hur jobbigt det än är, så har jag ju något kul att se fram emot.
 
Lägger ut lite bilder ifrån veckan
Hade ju kräftskiva med familjen, åhh så himla mysigt och gott det var.
Fina Nilla kom på besök
Jag och pappa klädde upp oss lite när släkten var här och sa hejdå
Alla presenter till värdfamiljen, tänkte berätta vad jag köpt lite senare (antagligen när jag kommit fram)
Hila är orolig nu, kommer sakna henne så himla mycket, gör ont av bara tanken att vara ifrån henne.
Saker överallt som ska med. Just nu väger min väska över 22kg, och man får bara ha med sig 23kg. Har inte riktigt packat allting ännu. Men försöker få ihop allting, med en panikkänsla i magen.
 
 
 
 
 

Hemma dag

Kategori: Inför USA

Idag har jag bara varit hemma. Första dagen på två veckor tror jag, som jag inte har några planer alls. Förutom att vi ska ha en lite kräftskiva här hemma. Bara jag, mamma, pappa och farmor. Dom jag tycker om mest av allt. 
Har rensat mitt rum lite, funderat på vad jag ska ha med mig förutom kläder. Extremt svårt måste jag säga. 
Men det har varit en skön dag.
 
Även mailat min v-mamma och ställt in imorgon då vi tänkt skypa. Ska träffa vänner istället, för imorgon är det ju faktiskt 7 dagar kvar tills jag åker. Vilket betyder att jag bara har 7 dagar kvar med alla här hemma. Vill ju spendera så mycket tid som möjligt med alla nu. Känns bättre så här. Vi har ju ändå bra kontakt via mail!
 
Tog lite ego bilder, blir så när man har tid över :)
 
Hilda och jag chilla på stranden 
 
 

Känslor

Kategori: Inför USA

Idag sa jag ännu ett hejdå.
Till min kära vän Katta.
Det var nog jobbigaste hejdåt hittills. 
Kommer antagligen bara bli värre.
Men det känns ändå som det kommer gå bra!
 
Fick även en ny dator idag! Känns jätte bra, den är så lätt och det kommer vara så smidigt under året.
 
Det händer så mycket nu, jag har så mycket kännslor just nu. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Känner mig sådär jätte jätte glad, nästan så glad så jag blir ledsen. Det är så svårt att förklara. Jag vill så himla gärna komma iväg nu, till mitt nya äventyr. Jag längtar till att få träffa min värdfamilj och gå på Boises gator. Mitt nya hem. 
Det är bara 9 dagar kvar tills jag åker. Och för ungefär 15 månader sedan så anmälde jag mig till detta. Och nu ska jag helt plötsligt åka. Det är helt sjukt. Och nu ska jag lämna min familj och vänner, i 10 hela månader. Och jag ska klara mig helt ensam. Det är så himla stort, och jag kan fortfarande inte förstå. Även fast jag haft över ett år på mig att låta det sjunka in. Jag är så tacksam till att jag får göra detta. Det är inte många som får den här möjligheten, men jag är faktiskt en av dom som ska göra detta! Sjukt.
 
Hittade den här bilden och tyckte det passa in lite på mina känslor just nu.
 

Jobbiga dagar

Kategori: Inför USA

Mitt humör har inte riktigt varit på topp de senaste dagarna. Det har fakktiskt varit väldigt jobbigt. Men man kan ju inte alltid vara på topp liksom! Försöker tänka poserivt för det är ju bara 11 dagar kvar tills jag åker!! 
Allting rullar förbi så fort men ändå så går tiden så långsamt. 
Just nu vill jag bara komma iväg. Självklart så är det några till jag vill hinna träffa innan jag far iväg, men annars så är jag så redo som man kan bli. Det känns underbart.
Hilda är en av dom jag kommer sakna mest av allt. Världens bästa hund som betyder allt för mig.
 
 

Staden

Kategori: Inför USA

Skypade ju med värdfamiljen i förrgår, fick prata med pappan också för han var inte med förra gången. Dom är så himla trevliga och vi ska skypa en sista gång nästa söndag innan jag åker också!
 
Kommer verkligen sakna Stockholm. Innan sommarlovet åkte jag ofta till stan, minst 3 gånger i veckan. Älskar att åka tunnelbana och sedan bara gå runt i stan, kommer verkligen sakna det.
Synd att det var så dåligt väder, annars brukar det vara extremt mycket folk i kungsträdgården
Gröna Lund
 
Här har dom verkligen Stockholms godaste glass. Så himla god.
 
 
 
 
 
 

Avskedskalas

Kategori: Inför USA

Har blivit så hemsk dålig på att blogga. Har ingen lust osv.
Bloggen är ful och blogga är inte riktigt min grej.
Men ska verkligen försöka!
Har fått mitt visum nu! Trodde det skulle skulle ta mycket längre tid, men det tog mindre än en vecka!
Igår var hela familjen här också och vi hade ett litet avskedskalas för mig!
Det var skoj
 
Idag är det bara 14 dagar kvar tills jag åker!! Är så himla redo för att åka nu! Vill verkligen komma iväg.
Både idag och igår har varit jobbiga, av massor av olika anledningar. Men jag känner ändå att detta ska bli såååå kul! Jag känner mig så glad över att jag får göra detta, och nu ska jag ta vara på de sista dagarna hemma och sedan ta vara på alla dagar där borta. För jag vet att tiden kommer gå så fort! 
 
Om 25 minuter ska jag skypa med min värdfamilj igen! Är inte alls lika nervös idag så det känns super!
Super god tårta som vi gjorde igår
Fick åka as cool bil som gick lagom fort
 
Vet inte om jag får lägga ut bilder på min kära släktingar, kanske kommer senasre i sånna fall!
 
Var även i stan med mamma och pappa i Torsdags och fotade lite, handlade lite och sedan åt vi super god middag på Vapiano. Lägger ut dom bilderna i ett annat inlägg när jag hunnit titta igenom dom och när jag har lite mer tid!